• Despre Noi
  •           Datorita relatiilor excelente cu parteneri si firme de renume, recunoscute pe plan mondial, firma noastra va poate furniza ultimele tipuri de calculatoare si periferice, precum si o larga gama de componente necesara modernizarii sistemelor si retelelor pe care le detineti.

              Prin serviciul de CONSULTANTA GRATUITA, aveti posibilitatea de a avea cea mai buna oferta, axata cu prioritate pe scopul principal de folosire a echipamentului respectiv si beneficiind de cel mai bun raport calitate/pret. Deci dumneavoastra decideti ce configuratie va este potrivita, iar noi va rezolvam cerintele. Consultand sectiunile cu oferte, va puteti configura echipamentul de care aveti nevoie sau puteti apela la specialistii firmei, care va pot indruma, cunoscand detaliile tehnice ale componentelor alese, spre un sistem perfect din toate punctele de vedere. Simplu si eficace!

              Avand un numar mare de furnizori, firma noastra asigura rezolvarea rapida si eficienta a oricarei solicitari din partea clientilor.

            O componenta principala a unui sistem informatic puternic si legal este partea SOFT, care va permite accesul la cele mai noi sisteme de operare si aplicatii. Firma Profex, va pune la dispozitie ultimele aparitii in domeniu, deschizand accesul catre licentierea softului pe care Dvs. il utilizati si intrarea pe aceasta cale in legalitate.

            Daca doriti, puteti sa primiti ofertele actualizate prin mail. Trebuie doar sa ne anuntati!